Silverstone næste stop

Efter tre løb i Spanien, Monaco og Østrig bliver næste stop England for Mikkel O. Pedersen. Her køres årets fjerde afdeling af Porsche Supercuppen, og traditionen tro afvikles det i forbindelse med det britiske Grand Prix på Silverstone-banen mellem London og Birmingham.

”Skal jeg være ærlig, må jeg tilstå, at Silverstone ikke er en af mine favoritbaner,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Det er en større og længere bane end de baner, vi hidtil har kørt på, og det er sværere at være med fremme.”

Umiddelbart efter Porsche Supercup-løbet i Monacos gader, hvor Mikkel O. Pedersen opnåede sin første podieplacering med en andenplads, drog han sammen med det øvrige felt til Silverstone for at deltage i en fælles testdag.

”Umiddelbart virker min fart til at være OK på Silverstone. Det viste testdagen i maj i hvert fald,” siger Mikkel O. Pedersen.

Racerkøreren fra Struer håber på, at tredje gang bliver lykkens gang, for de to foregående besøg på Silverstone har ikke været nogen succes for ham.

”I 2017 startede jeg som 16er og kom op på tiendepladsen, da en kører bag mig bremsede for sent og pressede mig ud over græsset, så jeg ødelagde styretøjet,” fortæller han. ”Sidste år blev jeg påkørt af Jaap van Lagen. Det slog også styretøjet ud af kurs, ligesom jeg røg ned på en af de bageste pladser i feltet. Det positive var dog, at jeg bagefter kørte mig fra en 32. plads på den første omgang til 16. pladsen ved det ternede flag, så jeg ved i hvert fald, hvor man kan overhale på den bane.”